Get Adobe Flash player
boxtop

Hvem skal lave din nye hjemmeside?

... en programmør? et web-bureau? eller dig selv?


Læs hvorfor du bør vælge en professionel
freelance webdesigner, som mig ...

  1. Designet har betydning

  2. Prisen og engagementet

  3. Kvalitet, brugervenlighed og søgeoptimering

LÆS OGSÅ:3 ting du skal være opmærksom på når du vælger en webdesigner til at lave din nye hjemmeside.

Hjemmesiden er udarbejdet af freelance grafikeren Tino Cordes, kontakt mig for yderligere information.

boxbreak

Et eksempel på veludført webdesign ...

webdesign-reference
webdesign:mopn.dk

Besøg mopn.dk

Ejeren af rengøringsfirmaet ønskede ikke så meget tekst på siden, derfor valgte jeg at bruge en del plads og kilobyte på en flot og grafisk baggrund, for at give et godt indtryk af firmaet. I stedet for de traditionelle blå farver rengøringsfirmaer ofte bruger, valgte jeg en frisk og indbydende grøn farve, og med baggrundsbilledet kommer firmaets kvaliteter til udtryk.

Se flere eksempler på webdesign i min grafiske portefølje på www.tinocordes.dk

Kunden udtalte ...

"Da jeg skulle have lavet min hjemmeside, valgte jeg at bruge Tino Cordes, det har jeg bestemt ikke fortrudt, for man fornemmer med det samme at han ved hvad han har med at gøre.

Han er kreativ og idérig, samtidig med at han er imødekommende overfor ens egne ideer. Jeg kan klart anbefale ham til andre - Tino Cordes er et godt valg, hvad enten hjemmesiden er lille eller meget omfattende."

Per Larsen, mop'n - Polering og rengøring

boxbot
boxtop

1. Designet har betydning

Vi ser gennemtænkt og veludført design overalt, etiketter i supermarkedet, reklametryksager i postkassen eller bilen i garagen. Og af til ser vi også resultatet af et forhastet og nedprioriteret design. De indtryk vi får har betydning for hvilket produkt vi vælger. Mon ikke også dine kunder har det sådan?

Hvilket indtryk vil du gerne give ved hjælp af din hjemmeside? En overfladisk og hurtig design-proces kan sjældent opnå det ønskede resultat. Derfor er du nødt til at vælge en seriøs og professionel webdesigner til din hjemmeside, så sikrer du at den nødvendige tid bliver brugt på at gennemtænke hvordan man når ud til din målgruppe og hvilke værdier din hjemmeside skal udtrykke.

 
boxbreak

2. Prisen og engagementet

En freelance grafiker eller webdesigner har eget firma, men ingen ansatte ... ingen sekretærer, sælgere, kontorfolk, direktører eller fejedrenge. Med andre ord, der er kun én person som skal lønnes og der er kun én til at udføre arbejdet. Det har betydning for dig og dit projekt på to områder, nemlig prisen og engagementet.

Hvis du får arbejde udført hos et webdesign-bureau eller andre lignende virksomheder kan du være sikker på, at betale tårnhøje timepriser - det er sjældent nødvendigt eller den bedste løsning. Med en freelance webdesigner betaler du kun for denne ene persons arbejde og ikke for dyre lokaler eller julefrokoster.

Den anden fordel for dig er det engagement som en freelance webdesigner lægger i dit projekt. Hvad er forskellen?

  • Du har altid kontakt til den samme person. Der går ingen informationer tabt i et led fra sælger til designer.

  • Større ansvarsfølelse. En freelance webdesigner er det tætteste du kommer på, at have din egen ansatte webdesigner. Derfor gør freelancere sig som regel større anstrengelser for, at du bliver tilfreds med resultatet.

  • Brug for jobbet. Hvis nogen tror at freelancere tjener styrtende med penge og vader i arbejde, er der tale om en misforståelse. Undersøgelser viser, at de fleste freelancere arbejder mindre end da de var ansatte. Derfor er en freelance webdesigner pisket til at følge med i, hvad der er hot og not og samtidig uddanne sig. Men naturligvis også altid give sine kunder en god behandling! Hvilket alt sammen er til din fordel som kunde ...

boxbreak

3. Kvalitet, brugervenlighed og søgeoptimering

Hvordan din hjemmeside udføres og opbygges er bestemt heller ikke uden betydning, der er særligt tre områder som skal være i orden ... teknisk kvalitet, brugvenlighed og søgeoptimering.

Teknisk kvalitet handler om at din hjemmeside skal programmeres, så den ser pæn ud i de populære browsere og at kodningen overholder standarder.

Brugvenlighed vil betyder at din hjemmeside har en overskuelig struktur og opbygning, at menuen er nem at navigere og at hjemmesiden er arrangeret så de vigtigste oplysninger fremstår mest tydeligt.

Søgeoptimeringen gør at din nye hjemmeside rent faktisk får besøg og er til at finde med Google og de andre søgemaskiner. Det handler om at opbygge webdesignet og teksten, så søgemaskinerne kan læse hvad din hjemmeside handler om og hvilke informationer der findes. Fornemmer søgemaskinerne at din hjemmeside har høj informationsværdi, så vil du også få en højere placering i søgeresultatet.

boxbot
boxtop

Hvordan du afgør hvilken webdesigner du skal vælge ...

  • Webdesignerens referencer eller portefølje - ser det ikke professionelt ud, så vælg en anden. Så enkelt er det! Hvis webdesignerens tidligere arbejde ikke er godt, hvorfor skulle det så være

  • Kompetencer - ligesom du nok ikke sætter hvem som helst til at reparere din bil, så bør du heller ikke sætter hvem som helst til at lave din hjemmeside. Du skal sikre dig at den person du vælger har forstand på at lave hjemmesider og måske har en grafisk uddannelse. Vælg en som lever af at lave seriøse webdesigns.

  • Prisen - er det for billigt, så kan du være sikker på at du kun får en tilpasset skabelon og ikke en unik hjemmeside, som er tilpasset dine behov og ønsker. Hvis du gerne vil skille dig ud fra dine konkurrenter, er det ofte nødvendigt at give mere, så du kan være sikker på at der bliver brugt nok tid på din hjemmeside.

 

 
boxbot
boxtop

Tino Cordes - en professionel webdesigner

Hvordan du bruger ovenstående information er helt op til dig. Teksten er skrevet af mig og jeg er uddannet grafiker og arbejder som freelance grafiker og webdesigner. Men det betyder ikke, at rådene og de krav du bør have din webdesigner ikke kan bruges.

Jeg vil gøre det nemt for dig, og anbefale at du starter med at kigge forbi min hjemmeside på www.tinocordes.dk. Prøv at vurdere om jeg lever op til de krav du har til din webdesigner ...

Jeg skriver mere om webdesign og giver et par priseksempler her ...

 
boxbot
Tino Cordes grafik - din freelance grafiker
alle rettigheder forbeholdt, 2009